Békéltető Testület közleménye – GO Solutions Kft.

Sorkifaludi fogyasztó házastársával együtt 2018. május 12. napján Kehidakustányban üdült, ahová egy ismerős ajánlására érkezett és kedvezményt kaptak a szálláshelyül szolgáló panzióban, amennyiben meghallgatják a vállalkozás dolgozói által tartott termékismertetőn a GO utazási kártya igénybevételének lehetőségéről szóló előadást. 

A fogyasztó és házastársa ezt meghallgatták, majd 90.000,- forintért vásárolták meg a GO utazási kártya szerződés alapján a különféle, a GO Solutions Kft.  által biztosított szolgáltatások igénybevételének lehetőségét. 

A szerződés aláírását követően a fogyasztó részére a GO Solutions Kft. 1054 Budapest, Kálmán I. u. 1. szám alatti vállalkozás a kártyát nem küldte meg. A fogyasztó az általa nyújtott pénzbeli ellenszolgáltatásért semmiféle szolgáltatást nem vett igénybe, az ígért kártya nem érkezett meg. 

A Békéltető Testület kötelezt a vállalkozást, hogy 8 napon belül fizessen meg a fogyasztónak 90.000,- azaz Kilencvenezer forintot, azonban a vállalkozás a Békéltető Testület ajánlásának  nem tett eleget. BT/176/2018.